Proiecte

Pe această pagină găsiţi informaţii despre proiectele în derulare ale Şcolii Copiilor Minardo, cu implicarea Şcolii de Dans Modern:

  • Burse pentru cei mai buni sportivi

În anul 2013 Scoala Copiilor a acordat sportivilor cu rezultate foarte bune, burse in valoare totala de 5520 lei pentru 20 de copii, constand in participarea gratuita la antrenamentele Scolilor unde s-au inscris si activeaza, pe o durata totala de 52 de luni.

Acest lucru a fost posibil datorita celor care au crezut in calitatea activitatilor derulate de noi si au contribuit virand 2% din impozitul pe venit si / sau 20% din impozitul pe profit in cazul firmelor sau 5% din impozitul pe venit in cazul PFA-urilor.

  • Participarea la finala Dance World Cup 2014 din Portugalia cu echipa de dans
  • Organizarea şi participarea tuturor copiilor înscrişi la tabara – cantonament de la Azuga, din perioada 03 – 09 septembrie 2014

Deoarece dorim sa mentinem traditia de acordare a burselor si pentru anul 2014 si sa realizam toate proiectele propuse, va invitam sa ne sustineti prin completarea formularului 230 pentru virarea celor 2% din impozitul pe venit, iar pentru cei care doresc sa ne sprijine cu 5% sau 20% sa ne contacteze pentru incheierea contractelor. Click aici pentru descărcarea Declaratia 2%_230_2013.

Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături!

Dansatoarele Şcolii Copiilor Minardo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s