Antrenori / Coregrafi

CORINA PLATON & MĂDĂLINA ROȘU
– 
secția de Street dance & Dans modern

Grupa de Dans Modern este coordonată de Corina Platon. Membră a trupei The Haters Crew, ea participă frecvent la diverse concursuri, spectacole și emisiuni TV. În paralel, de 8 ani lucrează cu copii de toate vârstele stiluri diferite de dans. Ca și premii obținute numai anul trecut, amintim locul 1 la World of Dance Romania, dar și un premiu special, un loc 1 și un loc 2 la Dance Star Romania.

Corina nu are doar talent în a-și sincroniza pașii în ritm de dans și a le împărtăși celor mici sau mai mari, ci are și abilități de designer, hair-style și make-up. ”Iubesc să lucrez cu copiii, iar asta nu se vede doar prin rezultate și numărul de participanți la cursuri, ci și prin entuziasmul cu care începe și se termină fiecare oră de dans”, ne-a spus Corina.

Ajutor îi va fi Mădălina Roșu. A practicat timp de șapte ani dansul sportiv, iar de doi ani predă copiilor de la diverse grădinițe și after-school nu doar dans sportiv, ci și modern. Vara aceasta a petrecut-o tot în același ritm, fiind selectată în diverse tabere pentru a-i învăța pe copii să danseze.

Te așteptăm și pe tine în echipa Corinei și Mădălinei, doi coregrafi cu dansul în sânge!

Din acest an școlar 2017-2018, antrenamentele de Dans modern se vor derula la MINARDO STUDIO din incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției, lunea între orele 18.30-20.30 și joia între orele 19.00 – 21.00.

Vino alături de dansatorii noștri! Înscrierile au început!
Lasă un mesaj privat, dă-ne un telefon sau trimite-ne un email pe adresa: office@scoalacopiilor.ro.

 

MĂDĂLINA ROȘU – secția de dansuri pentru preșcolari MiniMin

Din acest an școlar, secția de dans pentru preșcolari va fi condusă de către Mădălina Roșu. Ea a făcut dans sportiv începând de la vârsta de 8 ani, participând la numeroase competiții de profil.

De acum doi ani a început să le predea celor mici dans modern și sportiv, cu precădere la grădinițe și afterschool. Vara aceasta a petrecut-o tot în același ritm, fiind selectată pentru a-i învăța pe copii să danseze în diverse tabere din țară și străinătate.

”Iubesc să le împărtășesc copiilor din cunoștințele mele despre dans. Îi aștept pe cei mici cu drag la aceste cursuri, să învețe ușor, dar sigur din secretele dansului, iar ulterior să participăm cu succes la spectacole și concursuri”, a spus Mădălina.

 

ISABELA DANIELA LĂCĂTUŞ

Este antrenor şi arbitru în gimnastica aerobică, profesor de educaţie fizică, deţine titlul de Master în Managementul activităţilor sportive.

Este mentorul Şcolii Copiilor Minardo. A antrenat pentru performanţă copiii de la Clubul Sportiv Şcolar Triumf Bucureşti unde a „crescut” copii campioni la diferite categorii de vârstă, medaliaţi la concursuri internaţionale. În perioada 1998-2006 a fost componenta trupei AEROS care a susţinut peste 350 spectacole în SUA şi Europa; a reprezentat România în cadrul EXPOZITIEI MONDIALE ~ AICHI JAPONIA.

Este multiplă campioană mondială, europeană, naţională, atât în gimnastica aerobică cât şi în gimnastica artistică.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s