Antrenori / Coregrafi

CAMELIA NEAGOE

Camelia-ONGFestCamelia Neagoe a inceput viata competitionala ca dansatoare la varsta de 13 ani. A obtinut de 3 ori premiul I la categoria Ballroom si a participat la numeroase finale ale competitiilor de dans nationale si internationale in urmatorii 5 ani.

A studiat mai multe stiluri de dans din categoria Street Dance si a participat trei ani la rand la World Championship of Modern Dance Sports (International Dance Federation).

A castigat locul I la categoria Free Style (2005), locul II la categoria Hip Hop (2006) si locul IV la categoria Caribbean Cuban (2006).

W2In ultimii 4 ani si-a dezvoltat pasiunea pentru dansul contemporan. Urmeaza cursurile Departamentului de Coregrafie al Universitatii Nationale de Arta, Teatru si Cinematografie, unde studiaza printre altele metodele Martha Graham si Feldenkrais.

A participat la numeroase workshop-uri de Street Dance, Jazz, Ballet si Dans Contemporan unde a invatat elemente de baza din tehnica Gaga, Forsythe si altele.

Este profesor de dans si coregraf, cu experienta de 5 ani in lucrul cu copiii si cu adultii.

 

Talentată veselă, pusă pe joacă, susţine cursuri de dans modern, hip – hop, street dance, balet, contemporan, dans clasic,  pentru copiii înscrişi la Şcoala Copiilor.Camelia-in parc

 

 

 

 

Îşi doreşte ca din coregrafiile realizate şi antrenamentele efectuate împreună, copiii să fructifice toate învăţămintele pentru a ocupa cele mai înalte trepte ale podiumului şi să se dezvolte personal.

W1

 

 

 

 

 

ISABELA DANIELA LĂCĂTUŞ

Este antrenor şi arbitru în gimnastica aerobică, profesor de educaţie fizică, deţine titlul de Master în Managementul activităţilor sportive.

Este mentorul Şcolii Copiilor Minardo. A antrenat pentru performanţă copiii de la Clubul Sportiv Şcolar Triumf Bucureşti unde a „crescut” copii campioni la diferite categorii de vârstă, medaliaţi la concursuri internaţionale. În perioada 1998-2006 a fost componenta trupei AEROS care a susţinut peste 350 spectacole în SUA şi Europa; a reprezentat România în cadrul EXPOZITIEI MONDIALE ~ AICHI JAPONIA.

Este multiplă campioană mondială, europeană, naţională, atât în gimnastica aerobică cât şi în gimnastica artistică.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s