Va asteptam la dans!

Scoala Copiilor Minardo este una dintre cele mai importante scoli de dans din Romania, cu o directie clara de dezvoltare, mediu prietenos si distractiv de lucru, o super echipa si proiecte importante de viitor.

Odata cu noul an, dam START la înscrieri în trupele de dans modern Mini si Juniori ale Scolii Copiilor Minardo. Sunt asteptati copii si adolescenti cu vârste cuprinse între 4 si 16 ani, care îsi doresc sa danseze, sa-si exprime sentimentele prin dans si sa transmita emotia traita.

Fie ca vor sa danseze contemporan sau liric, hip-hop sau street dance, toti copiii vor urca pe scenele nationale si internationale. Va asteptam si pe voi sa va alaturati trupei noastre de dans!

Anul acesta vom participa la numeroase competitii nationale si internationale, în care cei mai talentati si mai muncitori vor putea urca pe scena alaturi de copiii consacrati ai trupelor de dansatori Mini si dansatori Juniori.

Scoala Copiilor Minardo are in palmares 70 medalii de aur, 80 de argint si 93 de bronz, 15 premii speciale, 22 calificari în finalele competitiilor mondiale, 4 participari la finalele competitiilor mondiale (Croatia, Anglia si Portugalia), precum si reprezentatii în peste 140 de spectacole interne si internationale.

Grupa de Dans Modern este coordonată de Corina Platon. Membră a trupei The Haters Crew, ea participă frecvent la diverse concursuri, spectacole și emisiuni TV. În paralel, de 8 ani lucrează cu copii de toate vârstele stiluri diferite de dans. Ca și premii obținute numai anul trecut, amintim locul 1 la World of Dance Romania, dar și un premiu special, un loc 1 și un loc 2 la Dance Star Romania.

Ajutor îi va fi Mădălina Roșu. A practicat timp de șapte ani dansul sportiv, iar de doi ani predă copiilor de la diverse grădinițe și after-school nu doar dans sportiv, ci și modern. Vara aceasta a petrecut-o tot în același ritm, fiind selectată în diverse tabere pentru a-i învăța pe copii să danseze.

Te așteptăm și pe tine în echipa Corinei și Mădălinei, doi coregrafi cu dansul în sânge!

Din acest an școlar 2017-2018, antrenamentele de Dans modern se vor derula la MINARDO STUDIO din incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției (situat pe strada Padeșu nr. 2), lunea între orele 18.30-20.30 și joia între orele 19.00 – 21.00.

Vino în trupa noastra de dans modern! Nu trebuie decât sa trimiti un email alexandru@scoalacopiilor.ro sau sa dai un telefon la 0722.574.674 pentru a afla cum ni te poti alatura. Va asteptam la dans!

Înscrieri la noua secție de dans pentru preșcolari!

Dacă ai între 3 și 7 ani, vino în fiecare zi de luni și miercuri la ora 18.00 la sala MINARDO STUDIO din incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției. Se știe că mișcarea este benefică de la cea mai mică vârstă, iar cum la noi se îmbină utilul cu plăcutul, copiii vor avea numai de câștigat.

Din acest an școlar, secția de dans pentru preșcolari va fi condusă de către Mădălina Roșu. ”Iubesc să le împărtășesc copiilor din cunoștințele mele despre dans. Îi aștept pe cei mici cu drag la aceste cursuri, să învețe ușor, dar sigur din secretele dansului, iar ulterior să participăm cu succes la spectacole și concursuri”, a spus Mădălina.

Antrenamentele de dansuri pentru preșcolari – MiniMin se vor derula tot la MINARDO STUDIO din incinta Lotus Sport Club Eroii Revoluției, lunea și miercurea între orele 18.00-19.00.

Vă invităm să-i aduceți pe cei mici la cursurile noastre de dans. Nu știți niciodată ce talent ascuns le scoateți la iveală. Vă așteptăm cu drag la cursurile pentru pitici!

 

Beneficiile participarii la antrenamentele Scolii de Dans Modern
„Scoala Copiilor MINARDO” Bucuresti:

– Mentinerea unei stari optime de sanatate;
– Favorizarea dezvoltarii fizice armonioase;
– Dezvoltarea capacitatilor motrice (educarea calitatilor motrice de baza – forta, mobilitate, viteza, coordonare, rezistenta, echilibru);
– Formarea capacitatii de practicare sistematica si independenta a exercitiilor fizice;
– Dezvoltarea armonioasa a personalitatii;
– Mentinerea unui tonus muscular optim;
– Formarea si mentinerea unei atitudini corporale corecte;
– Prevenirea si corectarea deficientelor de postura si fizice;
– Combaterea excesului ponderal si prevenirea obezitatii;
– Dezvoltarea capacitatii de anticipare, intuitie;
– Dezvoltarea imaginatiei si creativitatii motrice;
– Echilibrarea si reglarea emotionala, educarea atitudinilor, sentimentelor morale de fair-play, respect, colaborare, prietenie;
– Educarea emotiilor estetice date de aprecierea frumusetii miscarilor si corelarea acestora cu muzica;
– Formarea capacitatii de exprimare prin muzica;
– Educarea disciplinei, spiritului de organizare, curajului, vointei, perseverentei;
– Dobândirea încrederii în fortele proprii si cresterea aprecierii de sine.

3a

Va asteptam în numar cât mai mare alaturi de trupa noastra de dans!
Mai multe relatii puteti afla la alexandru@scoalacopiilor.ro sau telefon 0722.574.674.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s