WORKSHOP DANS CONTEMPORAN – CHIEMI FUKUMORI (JAPONIA)

Pentru pasionati ai dansului si nu numai, pentru aprofundarea cunostintelor in materie de dans, Scoala Copiilor Minardo va invita in data de 6 iunie 2015 la un workshop de exceptie in dansul contemporan ce va fi sustinut de indragita jurata de la Bucharest Dance Competition, renumita coregrafa japoneza, Chiemi Fukumori.

Coperta Chiemi varianta
Chiemi este profesor de dans, jurat, coregraf. Detinatoare a diplomei HBO (technical bachelor degree for art) si a B.A (bachelor of arts) in arta coregrafica creativă, absolventa a Academic Choreography Training (echivalent Master of Choreography), prin Japan Art of Education.

10955678_1580313208850095_1509819697174059629_oCopiii (pana in 12 ani) vor fi alaturi de Chiemi timp de 2 ore si le va oferi:
1 ora de lucru pe tehnicile de dans bazate pe insusirea si exersarea miscarilor de balet. Terminologia de balet este cruciala pentru orice stil de dans si se va baza pe coordonarea corpului in executarea pozitiilor.
A doua ora vor realiza o coregrafie bazata pe tehnicile invatate.
Vor fi oferite diplome de participare.

 

 


1474454_1435168193377635_1492499955_nJuniorii si adultii (peste 13 ani) timp de 2 ore vor exersa:
Miscari la sol si dinamica deplasarii in dans. Vor fi inglobate miscari de Capoeira si gimnastica imbinate cu gravitatia naturala pe care corpul o creaza.
Ultima ora va fi consacrata unei coregrafii bazata pe tehnica improvizatiei (una din tehnicile dansului contemporan – cum sa imbunatatesti capacitatea corpului si calitatea miscarii).
Vor fi oferite diplome de participare.

Coregrafi si profesori / instructor de dans (1 ora si jumatate)

Programul acesta se adreseaza numai coregrafilor si instructorilor de dans si se va lucra pe scoaterea in evidenta a propriilor idei si a inspiratiei. “Cum sa-mi fac miscarile mele bogate si unice”?
In aceasta lectie coregrafii vor invata sa noteze coregrafiile, sa-si coordoneze noile idei si sa faca noi descoperiri. Vor descoperi cum sunt punctate si jurizate coregrafiile in marile concursuri internationale de dans.
Vor fi oferite diplome de participare.

Pentru confirmarea inscrierii, pentru detalii despre costuri, locatie si alte informatii sunati la tel.0722.363737 sau trimiteti un e-mail la adresa: gabriela@scoalacopiilor.ro. Inscrierea se poate face pana pe 30.04.2015.

Programul se va desfasura dupa cum urmeaza:
Copii (pana la 12 ani): de la ora 13:00 pana la ora 14:45
Juniori & Adulti (peste 13 ani): de la ora 15:00 pana la ora 17:00
Profesori/Coregrafi/Instructori de dans: de la ora 17:30 pana la ora 19:00

Locatie: Sala de Sport Multifunctionala din Oraselul Copiilor (sos. Oltenitei nr. 15, sector 4, Bucuresti), statia de metrou Constantin Brancoveanu.

Echipament necesar : tinuta cat mai lejera (tricou/maiou), colanti/pantaloni lejeri elastici, flexibili (cipici) si o sticla de apa 🙂

Locurile sunt limitate!

Va asteptam!

Echipa Scoala Copiilor Minardo

Reclame
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s